Brodski Leptirići

Ukratko o Leptirićima:

Studio za moderni i klasični ples “Brodski leptirići” osnovan je 1994.godine, ove godine obilježavaju 21 godinu postojanja i djelovanja.

Kontinuitet u plesnom pedagoškom radu uz svoju plesnu pedagoginju i koreografkinju Olgu Andrusenko te voditeljicu plesnih tehnika Kseniju Vrkljan uz stotinjak djece i maldih od pet do osamnaest godina usvajaju različite plesne tehnike ( tehniku klasičnog baleta, tehniku suvremenog plesa i jazza) i na taj način razvijaju dječiju kreativnost i njeguju ljubav prema plesu, pokretu, glazbi i umjetnosti.

Brodski leptirići prisutni su dugi niz godina na plesnim festivalima, gradskim manifestacijama, smotrama i natjecanjima u Hrvatskoj (Slavonski Brod, Zagreb, Đakovo, Zadar, Osijek, Šibenik, Požega, Sisak, Varaždin) i inozemstvu.

Dobitnici su brojnih diploma i priznanja (Austrija, Njemačka, Mađarska, Češka, Švicarska, Rumunjska, Slovenija, Poljska, Italija) a na plesnim natjecanjima u Italiji i Austriji osvojili su drugo i treće mjesto. Tri puta su sudjelovali na međunarodnom dječijem festivalu u Šibeniku, svoj rad predstavljaju na danima Silvije Hercigonje u Zagrebu, već tradicionalno su sudionici glazbeno-scenskog projekta na manifestaciji u svijetu bajki Ivana Brlić- Mažuranić, kao i Brodskog glazbenog ljeta.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte
*Priključiti se možete tijekom cijele školske godine.

gmail: brodskileptirici@gmail.com
facebook: https://www.facebook.com/plesnistudio.leptirici

Voditelji:

koreograf: Olga Andrusenko
099 402 0000

voditelj plesnih tehnika: Ksenija Vrkljan
091 5495 727