Brodski Leptirići

Kao jedna od vodećih u regiji plesna skupina Brodski leptirići 1994. godine pokrenula je program širenja znanja i podučavanja klasičnog baleta, suvremenog plesa, jazz dancea i lyrical jazza.

Plesni studio Brodski leptirići osnovan je s ciljem promicanja, razvitka i unapređivanja individualnog i grupnog rada s djecom i mladima kroz područje različitih plesnih tehnika nazvanih modernim i klasičnim plesom te edukativnog i pedagoškog rada s djecom i mladima, kao i smislene organizacije njihova slobodnog vremena pod stručnim vodstvom pedagoginje i koreografkinje Olge Andrusenko, voditeljice plesnih tehnika Ksenije Vrkljan i asistentice Barbare Rukavine.

Studio za moderni i klasični ples Brodski leptirići prisutan je dugi niz godina na plesnim festivalima, gradskim manifestacijama, smotrama i natjecanjima u Hrvatskoj (Slavonski Brod, Zagreb, Đakovo, Osijek, Požega, Bjelovar, Varaždin, Zadar, Šibenik, Rovinj, Sisak) i u inozemstvu.

Brodski leptirići dobitnici su brojnih diploma i priznanja (Austrija, Njemačka, Mađarska, Češka, Švicarska, Rumunjska, Slovenija, Poljska, Italija).

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte
*Priključiti se možete tijekom cijele školske godine.

gmail: brodskileptirici@gmail.com
facebook:  https://www.facebook.com/plesniStudioBrodskiLeptirici/

 

Voditelji:

koreograf: Olga Andrusenko
099 402 0000

voditelj plesnih tehnika: Ksenija Vrkljan
091 5495 727